ATENCIÓ PERSONALITZADA

Disposem d’un gran equip de professionals disposats a recomanar i orientar en qualsevol dels productes que cada concessionari proveeix. Aquest atendran les vostres preguntes o dubtes per tal d’oferir-vos el producte que més encaixi a l’elaboració que voleu realitzar i a més, us poden suggerir alguna que altre recepta que deixarà bocabadats als vostres convidats.

ELS SERVEIS

Disposem d’un aparcament de vehicles ampli i còmode al mateix edifici, amb accés per l’Avinguda Francesc Cambó, cantonada amb plaça d’Antonio Maura.

 

Realitzant la compra a qualsevol dels establiments del mercat podreu obtenir vals bescanviables per al pagament de la vostra estada.

APARCAMENT AL MATEIX EDIFICI

Comptem amb lavabos d’ús públic amb canviador per a nadons i amb accés i adaptació per a persones amb mobilitat reduïda. Per tal de garantir l’ús adequat i d’evitar un deteriorament descontrolat d’aquest, l’accés s’ha de realitzar presentant un tiquet de compra de qualsevol de les nostres concessionàries, o bé, dipositant una moneda de 50 cèntims a manera de donatiu per col·laborar amb el seu manteniment.

WC PÚBLIC

P

COMANDA ELECTRÒNICA

El servei de comanda electrònica consisteix en una ampliació de l’ horari d’atenció al client per part dels concessionaris del Mercat. Clica al següent enllaç i omple el formulari amb les teves dades i la comanda que desitges. Els nostres concessionaris ho prepararan i el servei a domicili et farà el lliurament segons convingui.

El Mercat de Santa Caterina, compta amb Servei de lliurament a Domicili propi i pioner en els mercats municipals de Barcelona.

Per utilitzar-lo només cal que ho sol·liciteu als paradistes a l’hora de realitzar la compra, o bé,  us podeu adreçar a l'Oficina d’Atenció al Client per lliurar la compra realitzada i coordinar-ne la seva entrega.

 

El preu d’aquest servei és a partir de 3 euros, depenent de la distància. Per a persones majors de 65 anys, el servei és completament gratuït.

 

Podeu consultar horaris del servei i radi de lliurament al mateix mercat o al telèfon 933195740

SERVEI A DOMICILI

CONSIGNA

Disposem de servei de consigna. Per utilitzar-lo, dirigiu-vos l’Oficina d’Atenció al Client i dipositeu les vostres pertinences. Nosaltres les cuidarem fins que finalitzeu les vostres compres.

El nostre servei de seguretat treballa les 24 hores del dia per garantir la vostra comoditat, tranquil·litat i confiança.

SEGURETAT

AQUÍ ESTEM:

Av. Francesc Cambó, 16

08003 Barcelona

T: 933195740

info@mercatsantacaterina.cat

HORARIS DEL MERCAT:

Dilluns, Dimecres i Dissabtes: De 7.30 a 15.30 Hores

Dimarts, Dijous i Divendres: De 7.30 a 20.30 Hores

HORARIS DE L' AUTOSERVEI CAPRABO:

De dilluns a Dissabte: De 9 a 21 Hores

© 2017  A.A.C. MERCAT DE SANTA CATERINA