DSCN1516
DSCN1516

press to zoom
45.2
45.2

press to zoom
DSCN1500
DSCN1500

press to zoom
DSCN1516
DSCN1516

press to zoom
1/13

ELS SERVEIS

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Disposem d’un gran equip de professionals disposats a recomanar i orientar en qualsevol dels productes que cada concessionari proveeix. Aquest atendran les vostres preguntes o dubtes per tal d’oferir-vos el producte que més encaixi a l’elaboració que voleu realitzar i a més, us poden suggerir alguna que altre recepta que deixarà bocabadats als vostres convidats.

P

APARCAMENT AL MATEIX EDIFICI

Disposem d’un aparcament de vehicles ampli i còmode al mateix edifici, amb accés per l’Avinguda Francesc Cambó, cantonada amb plaça d’Antonio Maura.

 

Realitzant la compra a qualsevol dels establiments del mercat podreu obtenir vals bescanviables per al pagament de la vostra estada.

WC PÚBLIC

Comptem amb lavabos d’ús públic amb canviador per a nadons i amb accés i adaptació per a persones amb mobilitat reduïda. Per tal de garantir l’ús adequat i d’evitar un deteriorament descontrolat d’aquest, l’accés s’ha de realitzar presentant un tiquet de compra de qualsevol de les nostres concessionàries, o bé, dipositant una moneda de 50 cèntims a manera de donatiu per col·laborar amb el seu manteniment.

COMANDA ELECTRÒNICA

El servei de comanda electrònica consisteix en una ampliació de l’ horari d’atenció al client per part dels concessionaris del Mercat. Clica al següent enllaç i omple el formulari amb les teves dades i la comanda que desitges. Els nostres concessionaris ho prepararan i el servei a domicili et farà el lliurament segons convingui.

El Mercat de Santa Caterina, compta amb Servei de lliurament a Domicili propi i pioner en els mercats municipals de Barcelona.

Per utilitzar-lo només cal que ho sol·liciteu als paradistes a l’hora de realitzar la compra, o bé,  us podeu adreçar a l'Oficina d’Atenció al Client per lliurar la compra realitzada i coordinar-ne la seva entrega.

 

El preu d’aquest servei és a partir de 3 euros, depenent de la distància. Per a persones majors de 65 anys, el servei és completament gratuït.

 

Podeu consultar horaris del servei i radi de lliurament al mateix mercat o al telèfon 933195740

SERVEI A DOMICILI

CONSIGNA

Disposem de servei de consigna. Per utilitzar-lo, dirigiu-vos l’Oficina d’Atenció al Client i dipositeu les vostres pertinences. Nosaltres les cuidarem fins que finalitzeu les vostres compres.

El nostre servei de seguretat treballa les 24 hores del dia per garantir la vostra comoditat, tranquil·litat i confiança.

SEGURETAT